Mad og overnatning


Det kræver en del planlægning at afholde en bryllupsmiddag for familie og venner. Vi har derfor lavet en liste med feststeder, som er vant til at afholde bryllupper. Feststedernes store erfaring med at arrangere bryllupper gør, at I trygt kan overlade ansvaret for bryllupsmiddagens afholdelse til dem.

En bryllupsmiddag indeholder som regel også taler, sange, bryllupskage og brudevals, hvorfor dette som regel også indgår i tidsplanlægningen af bryllupsmiddagen.


Hotel Fjordkroen
Hotel Fjordkroen
Bækkeskovstræde 23
4733 Tappernøje
Tlf.: 55 96 58 10
www.fjordkroen.com
 
Hotel Fjordkroen er smukt beliggende på Sydøstsjælland, med udsigt over Præstø Fjord. Fra festlokalet er der også fjordudsigt. Det er muligt at blive viet i hotellets smukke botaniske have. Hotellet har en dejlig stor brudesuite på 50 m² med udsigt over Præstø Fjord 
Benniksgaard Hotel
Benniksgaard Hotel
Sejrsvej 101, Rinkenæs
6300 Gråsten
Tlf.: 74 65 09 49
www.benniksgaardhotel.dk
 
Benniksgaard Hotel er beliggende midt i den sønderjyske natur med en smuk udsigt over Flensborg Fjord (velegenet sted til at tage bryllupsbilleder). På det hyggelige hotel, der er omgivet af landlig idyl, er der en yderst afslappet atmosfære. Hotellet er meget velegnet til afholdelse af et bryllup. Hotellet råder over 41 hyggelige værelser. 
Den Gamle Grænsekro
Den Gamle Grænsekro
Koldingvej 51
6070 Christiansfeld
Tlf.: 75 57 32 18
www.graensekroen.dk
 
I de naturskønne, landlige omgivelser mellem Kolding og Christiansfeld, ligger Den Gamle Grænsekro. En bryllupsfest der afholdes på Den Gamle Grænsekro er en sikker succes. I får mulighed for at sætte jeres personlig præg på bryllupsfesten. Kroen har 26 værelser.  
BEST WESTERN KRYB-I-LY
BEST WESTERN KRYB-I-LY
Kolding Landevej 160, Taulov
7000 Fredericia
Tlf.: 75 56 25 55
www.krybily.dk
 
Best Western KRYB I LY er den perfekte ramme til et bryllup. Best Western KRYB I LY er kendt for mad i den klassiske og nostalgiske stil med de bedste råvarer i fokus. Alt tilberedes nænsomt med respekt for smag og kvalitet. Vi ser det som en af vore fornemste opgaver, at gøre hvert enkelt bryllup til en uforglemmelig oplevelse. Kroen råder over 77 værelser.  
BEST WESTERN Golf Hotel Viborg
BEST WESTERN Golf Hotel Viborg
Randersvej 2
8800 Viborg
Tlf.: 86 61 02 22
www.golfhotelviborg.dk
 
Skal der holdes fest, har I krav på en god service. Ikke bare en god betjening ved bordet - det er en selvfølge. Men også god service før, under og efter brylluppet. Glæd dig til at stråle om kap med de festklædte borde, pyntet med levende lys og blomster, i bryllupslokaler med en smuk udsigt over søerne i Viborg.  
Hotel Amerika
Hotel Amerika
Amerikavej 48
9500 Hobro
Tlf.: 98 54 42 00
www.hotelamerika.dk
 
Hotel Amerika - et smukt 4-stjernet hotel beliggende i et naturskønt område i Østerskoven ved Hobro, med små grusbelagte stier ned mod Hobro Havn og Mariager Fjord. Hotellet har 60 værelser. 

Vil du gerne have dit firma med her på websitet? Så kontakt os endelig.