Brudekjoler


Det at vælge brudekjole er nok brudens vigtigste bryllupsforberedelse. Hun skal finde en kjole som får hende til at føle sig godt tilpas og som er behagelig at have på.

Hun skal også tage stilling til om hun skal leje, købe eller sy en kjole. Endelig skal hun vælge tilbehør såsom slør, sko, smykker og lingeri. Overtro siger at en brud skal have noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt på sig.

Brug nedenstående shoppingguide til at finde inspiration hos Drømmebryllup's professionelle samarbejdspartnere.


COPENHAGEN BRIDAL
COPENHAGEN BRIDAL
Vester Farimagsgade 3
1606 København V.
Tlf.: 33 24 03 07
www.cph-brudekjoler.dk
 
Brudekjoler i hjertet af København. Find din brudekjole i vores 280 m² store brudekjole butik i hjertet af København ved Imperial og Vesterport Station. Vi fører et stort udvalg i brudekjoler samt tilbehør. 
Bente`s Brudedesign
Bente`s Brudedesign
Bygaden 45A
2630 Taastrup v/ København
Tlf.: 43 71 37 17
www.bentes-brudedesign.dk
 
Bente´s Brudedesign har i mere end 20 år hjulpet utroligt mange brude på vej mod et af deres livs store øjeblikke – og det endda i så fjerne lande som Australien ! Du kan vælge mellem mere end 1.000 forskellige modeller fra nogle af verdens bedste Brudemodehuse, og vi yder samtidigt en personlig og faglig betjening.  
Kjoledrømme
Kjoledrømme
Bakkegårdsvej 310A
3050 Humlebæk
Tlf.: 31 60 14 48
www.kjoledroemme.dk
 
Kjoledrømme ejes af Luftkaptajn Jan Eckert, som har den vision at sende alle brude glade af sted i deres drømmekjole. Brudekjolen er en af de højeste prioriteter hos en brud, men skal ikke være den dyreste post på budgettet. Vi kan designe kjolen præcis efter dine drømme, hvilket betyder, at hver eneste kjole er unik. Du bestemmer facon, farve, materiale, halsudskæring, ryglukning, dekoration og hvad du ellers kan have af ønsker. 
Hundborg Handmade
Hundborg Handmade
Århusvej 51
8960 Randers SØ
Tlf.: 29 90 49 00
www.hundborg-handmade.dk
 
Hundborg Handmade designer og syer brudekjoler ud fra dine tanker og ønsker. Sammen finder vi det helt rigtige design. Vi er altid klar med idéer og hjælp, til at lave den kjole du går og drømmer om. Vores showroom og systue ligger side om side og giver en hyggelig atmosfære i butikken. Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed. 

Vil du gerne have dit firma med her på websitet? Så kontakt os endelig.