Halvandet år efter bryllup: Hr. og fru. Makienok er stadig lykkelige

Tilbage i 2014 blev model, TV værtinde og skribent Ibi Støving (som hun hed dengang) gift med fodboldspiller Simon Makienok, der til daglig spiller i den engelske klub, Charlton Athletic.

Kendisparret sagde ja til hinanden i Holmens Kirke, København, den 6. september 2014.

Godt og vel efter 1,5 års ægteskab, er Simon og Ibi Makienok stadigvæk fuldt ud succesfulde og lykkelige sammen.

For nylig har ægteparret været på en romantisk storbyferie i London.

makienok

 

Var ikke altid indstillet på bryllup

Før brylluppet med Simon, indrømmede Ibi Makienok i et interview, at hun ellers ikke altid havde haft i tankerne at gifte sig.

Men som vi ved, går livet jo ikke altid som vi selv planlægger og forventer det, og når 41-årige Ibi kigger tilbage, er hun ikke i tvivl om, at det var det rigtige at sige ja til Simon Makienok, der er 16 år yngre end hende.

"Jeg har aldrig villet giftes. Jeg har heller aldrig villet være mor," udtalte Ibi i et interview med Femina.

"Men Simon spurgte. Og jeg sagde ja. Og … det føltes så rigtigt at sige ja til Simon, for han kan klare alle de trolde i æsker, jeg har over det hele."

Med trolde i æsker mener Ibi Makienok traumer som hun tidligere har haft i sit liv.

Tilbage i 2010 døde Ibis mor af brystkræft, og det er en sorg som den talentfulde multikunstner har måttet kæmpe med i lang tid.

Ved brylluppet sørgede Ibi Makienok for at vise hendes mor ære, ved at, som hun selv sagde det, "at have hende med" i parrets vielsesringe - på spirituel vis.

 

Er vild med fodbold

Det er ikke helt tilfældigt, at Ibi Makienok valgte at blive gift med angriber Simon Makienok, der tidligere har spillet i Brøndby og Palermo, og lige nu er lejet ud til Charlton Athletic.

"Jeg elsker fodbold og har selv spillet da jeg var yngre," skriver Ibi i sin online blog, Crystal Kid Baby Shark.

Ibi mødte sin nuværende mand for første gang i et Go' morgen Danmark interview, dengang hun var vært for programmet.

Selvom Simon er 16 år yngre end hende, er aldersforskellen ikke noget der forstyrrer hendes sind.

"Vores værdier matcher helt utroligt trods vores aldersforskel. Jeg har aldrig mødt et menneske, der er så rart, så roligt, så fattet, så meget i balance med sig selv som Simon. Aldrig nogensinde før i mit liv," har Ibi Makienok udtalt ifølge Femina.

Hvis du også er vild med fodbold og vil følge med i de forskellige ligaer, kan du gå ind på nettet, hvor du også kan opleve gode live fodbold billeder.

 

Tilbageblik på brylluppet

Makienok-parrets bryllupsfest blev holdt på Kokkedal Slot, lidt nord for København.

Ibi var iført en elegant brudekjole med lange ærmer og dækket til halsen, som hun havde fundet i butikken Askepot & Valentino, der befinder sig i Tønder - samt et klassisk brudeslør.

Du kan få flere detaljer om Ibis bryllup på hendes personlige blog, via dette link