De dyreste bryllupper med rige sportsstjerner


Når de rige sportsstjerner forelsker sig, så er de ikke bange for at fyre nogle penge af på bryllupsfesten. Vi har her lavet en top 5 over de dyreste bryllupper, hvor den ene af hovedpersonerne er en kendt sportsstjerne. De første, "billige" bryllupper får du uden præsentation, og så går vi mere i dybden med de to dyreste af slagsen. Nr. 5. på listen er således Didier Drogbas bryllup med Diakité Lalla. På 4. pladsen følger David Beckhams bryllup med Victoria Beckham, mens nr. 3. går til Tony Parker og smukkke Eva Longoria.

Tiger Woods bryllup med Elin Nordegren
Tiger Woods' bryllup med Elin Nordegren, der indtager 2. pladsen over dyre bryllupper, fandt sted den 5. oktober 2004 på østaten Barbados. Hvis vi skal fortælle lidt om Tiger Woods' bryllup, kan vi da roligt afsløre, at det blev dyrt. Beregningerne omkring tidspunktet for ceremonien lød på et beløb i omegnen af $1,5 mio. Mange af pengene gik uden tvivl til leje af hele det såkaldte Sandy Lane Resort, der indeholder luksushotel, strandområde, to golfbaner og klubhuse. Vielsen fandt sted inde i en pagode på stedet, hvor der efter sigende var dekoreret med ikke mindre end 500 røde roser, som Tiger fik fløjet dertil. Der er ingen officielle billeder af Elin og Tiger Woods' bryllup, men et par paparazzi-billeder afslører, at bruden var iført en enkel, elegant, ærmeløs hvid kjole, og at Tiger var iført beige jakkesæt. Der deltog omkring 120 gæster til brylluppet, hvor blandt andet Michael Jordan og Charles Barkley var med. Oprah Winfrey var ikke med, selv om der var rygter om, at det skulle have været tilfældet. Musikken stod Hootie and the Blowfish for. Desværre holdt ægteskabet ikke, som du måske ved, men det er en helt anden historie.

Hvis du stadig læser med, men håber at finde nogle sportsnyheder, så vil vi anbefale et alternativ: http://www.bet365.dk/news/da/betting/fodbold. Her finder du masser af spændende sportsnyheder både fra fodboldverden og fra andre sportsgrene. Er du derimod blevet fænget af historierne om dyre bryllupper, så læs med nedenfor, hvor vi afslører, hvad der på nuværende tidspunkt betragtes som nr. 1 på vores liste.

Wayne Rooneys bryllup med Coleen McLoughlin
Hermed er vi kommet til 1. pladsen over dyre bryllupper, hvor en af hovedpersonerne er en sportsstjerne. Den nuværende rekordindehaver er den engelsk fodboldspiller Wayne Rooney, der blev gift med sin kæreste gennem længere tid, Coleen McLoughlin. Det skete tilbage i 2008.

Wayne Rooney anses for at være blandt de bedst betalte fodboldspiller i den engelske Premier League, og derfor har han forhåbentlig ikke haft problemer med at punge de $8 mio. ud, som brylluppet efter sigende skulle have kostet. Coleen McLoughlin var som nævnt Waynes kæreste, fra stjernen var bare 16 år gammel. Brylluppet strakte sig over flere dage på femstjernede hoteller og dyre yachter. Selve bryllupsstedet var en villa fra det 17. århundrede villa højtbeliggende over Portofino.

Selvom det efterhånden er nogle år siden, så anses dette stadig for at være det dyreste bryllup i verden, som er afholdt med en sportsstjerne som en af hovedpersonerne.