Sådan vælger du det perfekte band til din bryllupsdag


Der er mange ting der skal planlægges, når du skal holde bryllup, alt fra hvilket sted du vil holde bryllup til hvilket band, der skal spille på bryllupsdagen. Når du forbereder dit bryllup, er der så mange ting at tænke på, at det kan være svært at vurdere, hvordan du skal udvælge et band. Her er nogle gode råd til hvordan du vælger bryllupsmusik. Først skal du finde ud af hvordan du ønsker, at festen skal starte med at danse. Hvis det kræver mange musiknumre, er det bedre at sætte en CD på, så der ikke står 3 mennesker og synger 20 numre. Find ud af, hvad flertallet af dine gæster helst danser til. Det er dejligt, at se sine gæster nyde at danse til deres yndlingssange, under brylluppet.

Et par måder at søge efter bandet til jeres bryllup

  • Good ol' 'søg i Google'. Det er en lidt langsom process.
  • Kig på bryllup.dk/band/ - her er masser af rutinerede bryllupsbands.
  • Spørg jeres omgangskreds. Måske er der nogen der kender et godt band. 

Et band der matcher budgettet

Bands fåes i mange prisklasser, og det kan være en stor udfordring at finde et band der matcher jeres budget. Et godt råd er at være i god tid med planlægningen. Det giver jer et større chance for at findet et godt band der matcher jeres budget. 
Mange bryllupper har et musikbudget på 9-13.000 kr., og her passer et band som bookgreatest.com perfekt. 

Kan man få bandet til at spille jeres sang?


De fleste bands er villige til at lære nye numre, og holder deres spillelister opdaterede og forskelligartede. De fleste bands vil gerne have, at gæsterne nyder den musik de spiller. Derfor skal du ikke være bange for at fortælle bandet hvilken musik du ønsker og diskutere spillelisten. Du betaler dem jo også for at spille det du gerne vil have.

At blive gift handler ikke kun om en vielsesring, det handler også om al den sjov og fest du skal have sammen med dine venner, på din helt specielle bryllupsdag. Derfor gør bryllupsbands også alt for, at gøre dagen sjov for dig og dine gæster. Gør det nemmere for bandet, at gøre deres arbejde godt, ved at fortælle dem hvad du ønsker, de skal spille for dig og dine gæster.