Moderigtigte bryllupskjoler


2011 er lige om hjørnet, og allerede nu, kan man se hvilken type modekjole, der bliver moderne i det nye år. Brudekjolen skal være perfekt, og det skal være det nyeste og det bedste, men den skal også passe til brudens krop, og gøre hende endnu smukkere en normalt. Nogle af de tendenser der var med brudekjoler i sidste sæson var pallietter, flæser og bindebånd. Flæser gav kjolerne ekstra volumen. I den næste sæson bruges der ikke flæser til at give kjolen fylde, i stedet ser man flere og flere lag på lag-kjoler. Lag-på-lag øger nemlig også volumen. Dekorationer som fjer, net, bindebånd og organza ses også i de nye brudekjoler.

Blomster og blade på corsagetoppe eller sågar 3-dimensionelle blomster syet over kjolen er også noget af det vi ser, i den nye sæson. Det er perfekt, hvis man ønsker sig en meget romantisk brudekjole. Store blomster bliver brugt til at understrege skuldre og bryst.

Der er meget fokus på talje, og vi ser mange corsager som er draperet eller rynkede, som vil skjule det ekstra i taljen og give en flot figur. Halsudskæringer fra spidsen af skuldrene er også en del af det nye look.

Blomster og kronblade er ikke de eneste dekorationer i den nye sæson, og det betyder ikke, at brudekjolerne bliver mindre ekstravagnte. Vi ser også masser af sten og krystaller, som også syes i midten af blomsterne. Spejlkystaller, rhinsten og sølvsten er også med til at gøre næste sæsons brudekjoler meget romantiske.