Hvad du ikke skal gøre få dage før brylluppet


Her er nogle gode råd til ting du absolut ikke skal foretage lige inden dit drømmebryllup!

Tage sol

Pas på med at tage for meget sol eller prøve en ny selvbruner lige før din bryllupsdag. Vær konservativ og ikke impulsiv på dette område - du vil ikke ligne en gulerod i en brudekjole, vel?

I stedet for kunne du prøve disse ting 14 dage før brylluppet. På denne måde kan du prøve det nye look, og se om det er noget for dig, før det er for sent.

Slankekur

Lad være med at spise for meget eller for lidt. Med mindre du har en syerske på stand-by, skal du undgå at tabe eller tage for meget vægt på. Det er et faktum at mange brude taber sig en del før brylluppet, p.g.a. af stress. Hvis du er som de fleste kvinder, vil du nok gerne tabe et par kilo, men gør det før din sidste tilpasning af kjolen. Det vil spare dig penge og en del rynker (stress).

Håret

Ligesom med at tage sol, så skal du tage det roligt med at prøve nye hårstile og farver. Du vil måske elske det, men der er også en risiko for at det slet ikke er dig. Det kunne være en god ide at vælge en bestemt stil, og derefter tale med en stylist for at få kvalificerede råd om hårlængde og farve.

Sko

Hvis du nogensinde har haft vabler på grund af et par nye sko, så ved du også at man skal gå dem til i små doser. Vær realistisk når du vælger sko til brylluppet, med mindre du er en af kvinderne fra "The Devil wears Prada". Da du skal have skoene på i mange timer, skal de helst være behagelige og i en højde du kan holde ud. Hvis du er typen der ikke kan have høje hæle på til dagligt på arbejdet, skal du undgå høje hæle til brylluppet. Med den tunge brudekjole er der en risiko for at dine fødder vil hæve op.

Det er en god ide at starte med at gå skoene til mindst to uger før brylluppet. På den måde undgår du en ubehagelig overraskelse på selve dagen. Hvis du er typen der vil være 100 % sikker, er det en god ide at tage et par sandaler der passer til kjolen med som back-up. Tro mig, sidst på aftenen vil vinen sørge for at der ikke er nogen der fokuserer på dine fødder.