Bryllup i udlandet


I det nord-østlige Frankrig, i området Lorraine - en times kørsel fra lufthavnen i Luxembourg, ligger det romantiske eventyrslot Hattonchâtel Château fra henholdsvis det 9. og 16. århundrede. Slottet har været lukket for offentligheden i hen ved 50 år, indtil hotelkæden Ritz-Resorts fik det nænsomt istandsat, således man igen kan få mulighed for at opleve at bo på det imponerende slot.

Mange danske brudepar ønsker et bryllup i udlandet og Hattonchâtel Château danner de perfekte rammer for et romantisk bryllup og andre højtidelige fester. Slottet med den enestående udsigt over søen "Lac de Medine", er eksklusivt og stilfuldt, og rummer blandt andet den smukke riddersal "le Salles de Burgraves", som de franske myndigheder har erklæret for historisk bevaringsværdig. Mange tusinde mennesker kommer hvert år vandrende til slottet bare for at se slottet udvendigt og den sjældne riddersal.

Bryllupsnat i romantisk brudesuite

Hattonchâtel ChâteauBrudesuiten - opkaldt efter den berymte amerikanske dame Belle Skinner, er placeret i et af slottets tårne, har åben pejs og væggene er dekoreret med fine tekstiler.
Ved siden af slottet ligger den smukkeste lille kirke, som forretter vielser - også for brudepar indlogeret på Hattonchâtel Château.

Slottet er behjælpelig med planlægning og afvikling af arrangementer på slottet - og på deres hjemmeside man læse mere om det autentiske slot, mulighederne og kulturelle seværdigheder i Lorraine, så som Metz "lysets by" eller Nancy med "den forgyldte plads" - Stanislaf.