Kim og Karina - En sommerdag i maj

kim-og-karina.jpgGæsterne gik og hyggede sig i den store have med udsigt over et blikstille Øresund. Nogle søgte skygge for solen under det hundrede år gamle bøgetræ, mens andre havde fundet solbrillerne frem og solbadede i havemøblerne på terrassen. Stedet var Rolighed i Skodsborg, datoen var den 22. maj 2010 og hovedpersonerne var Karina og Kim.

Et møde i natten

Det hele startede dog 11 år tidligere, hvor Karina og Kim begge havde en glad aften på Roskildes diskoteker. Efter snak og et par danse blev telefonnumre udvekslet. Et par dage efter tog Kim sig sammen og fik inviteret Karina på en date i City 2, hvor sommerfuglene i maven bekræftede at der var basis for endnu et møde. Der gik ikke længe før betegnelsen kærester var passende og det blev den ved med at være indtil Kim endelig friede til Karina i 2009 og dermed gjorde hende til sin forlovede.

Planlægningen af brylluppet

Forberedelserne til et bryllup kan udvikle sig til det rene planlægningsmareridt. Men sådan gik det heldigvis ikke i dette tilfælde. I valget af brudekjole skulle der tages hensyn til Karinas gravide mave. Allerede i den første kjolebutik fandt Karina en perfekt kjole, som efter lidt tilpasning passede super flot på en gravid. Karina er guldsmed, så ringene kom hurtigt på plads i eget design og håndsmedet med kærlighed og præcision. Musikken havde Kim styr på, da han selv er aktiv musiker og derfor kendte bandet, Old Brown Shoes, som er garanti for et livligt dansegulv og en festlig stemning. Rolighed, hvor bryllupsfesten skulle afholdes, blev valgt ud fra en anbefaling fra et vennepar, som selv havde været til bryllup der. Efter et møde med  Ole, chefen for Rolighed, var Karina og Kim ikke tvivl om at denne gamle villa, nu omdannet til konferencested, skulle danne rammen for deres store dag.

Den store dag

Traditionen tro startede dagen med en smuk vielse i Johannes Døbers kirke i Valby.

kim-og-karina-i-kirken.jpg

Netop som det nygifte par trådte ud af kirken brød solen gennem skyerne og skabte en perfekt ramme for de mange lykønskninger foran kirken. Turen til Rolighed blev foretaget i åben cabriolet sikkert kørt af brudens bilglade bror. Herefter nød gæsterne og brudeparret eftermiddagen i haven, hvor brudekagen blev serveret med kølig vin.

kim-og-karina-gaester.jpg

Den obligatoriske bryllupsfotografering blev foretaget i skoven omkring Rolighed og ved stranden. Solen, den grønne skov, havet og den blå himmel var en perfekt kulisse for fotograferingen.

kim-og-karina-i-skoven.jpg

Toastmasteren kaldte alle til bords kl.18.00 og Roligheds franske kok præsenterede aftenens menu, som blev serveret som en buffet med hjemlandet Frankrig som tema. En perlerække af skønne taler, sange og indslag krydret med den velsmagende mad gjorde middagen fantastisk og underholdende. Klokken nærmede sig nu 24.00 og toastmasteren gik guidet alle gæster ud i lobbyen, hvor bandet Old Brown Shoes var klar til brudevalsen. Kim og Karina fik valset i fin stil og Old Brown Shoes spillede straks op til dans og fik folk til at blive på dansegulvet.

De sene timer og dagen der på

Dansen fortsatte de næste tre timer med et veloplagt Old Brown Shoes. Cocktailbaren var åben hele natten og de to dygtige bartendere sørgede for kølige drinks og fadøl til de tørstende gæster. Kim og Karina nød den gode stemning og festede videre sammen med alle 80 gæster indtil natmaden blev serveret kl. 3.30. Det lækre oste- og pølsebord var en passende afslutning på en fantastisk dag. Kim og Karina kunne nu trække sig tilbage i brudesuiten på Rolighed, men de glæde sig allerede til dagen efter, hvor der skulle spises brunch med de overnattende gæster og gaverne skulle pakkes op. Så den store dag endte med at blive en fantastisk weekend i Maj, som hverken gæster eller brudepar vil glemme.

Bryllupsfakta

Tid & Sted: Rolighed og Johannes Døbers Kirke, 22. maj 2010
Antal gæster: 80
Budget: Cirka 100.000 kr.