Har du overvejet en oplevelsesgave som bryllupsgave?


Hvis du er inviteret til bryllup, så kan du selvfølgelig ikke dukke op uden en gave. I denne forbindelse har du rigtig mange muligheder. Det er typisk også derfor, at der er mange, der synes, det er svært. Det er dog vigtigt, at du ikke blot springer over hvor gærdet er lavets, skriver et kort og vedlægger lidt penge. Det er en gave, der hverken er synderligt flatterende at give eller modtage. Derfor anbefales det også, at du gør lidt mere ud af en bryllupsgave.

wed3

Langt de fleste tænker dog i retning af noget materialistisk. Sådan behøver det dog ikke at være. Der er også et væld af andre muligheder. Du kan f.eks. se i retning af en oplevelsesgave. Det er ikke noget, du ser som bryllupsgave hver dag. Det er blot med til at gøre en sådan gave endnu mere spændende. Hvis det er noget, du har overvejet i forbindelse med en bryllupsgave kan du få inspiration til oplevelsesgaver, der egner sig som bryllupsgave nedenfor.

 

Få inspiration til bryllupsgaven

Hvis du søger lidt inspiration til en bryllupsgave og har besluttet dig for, at du gerne vil give en oplevelsesgave, så er du kommet til det rette sted. Nedenfor finder du nemlig en række gode eksempler på oplevelsesgaver, der egner sig rigtig godt som værende bryllupsgaver. Derfor vil du - med garanti - også kunne finde frem til en rigtig god gave, som du mener, der er ideel for det par, du skal til bryllup hos. Det er nemlig vigtigt, at du fokuserer på at tilpasse gaven.

 

SpaDag hos Lübker

Et oplagt valg er en spadag hos Lübker. Her er der nemlig tale om en wellnessoplevelse, der er helt i top. Samtidig giver det også brudeparret mulighed for at trække stikket ud og lade batterierne op, mens de bliver forkælet på det dejlige og luksuriøse Lübker Square. Faciliteterne hos Lübker er helt i top og derfor kan det heller ikke andet end, at blive en rigtig god dag. Derfor er det naturligvis også noget, der egner sig rigtig godt som værende en bryllupsgave.

 

Bridgewalking Lillebælt

Hvis du gerne vil give en bryllupsgave, som er noget ud over det sædvanlige og som brudeparret med garanti ikke havde forventet at skulle modtage, så kan du blandt andet overveje Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Her er der dog tale om en gave til parret, der har lidt mere adrenalin i blodet. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det kan være en rigtig spændende gave - og du kan være sikker på, at den bestemt vil komme til at vække opsigt.

 

Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Skal du til bryllup hos et par, der altid har snakket meget om deres interesse for gastronomi og deres ønske om, at kunne forbedre deres egenskaber i køkkenet, så er det oplagt at give dem en oplevelse for livet. Det kan du gøre ved at sende dem en tur til madlavningskurset Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken. Én ting er, at de får lov til at lære noget ny italiensk kogekunst, men noget andet er, at det er noget, der foregår sammen med Timm Vladimir.

 

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

De færreste par siger nej til et romantisk ophold på et skønt gods - og specielt ikke, hvis man lige er blevet gift. Her er der tale om en skøn oplevelse til parret, der har fortjent både forkælelse og afslapning. Med et romantiske ophold på det prægtige Skrøbelev Gods, der ligger i naturrige og skønne omgivelser på Langeland, vil det være noget, der har er god plads til. Oplevelsen byder på hyggelige omgivelser, romantik på højt plan og udsøgte mad- og vinoplevelser.