DJ til bryllup – 3 gode råd


Skal du til at holde bryllup, eller er du så småt begyndt at planlægge dit sommerbryllup? DJ til bryllup er en vigtig del af festen. DJ'en kan både være med til at sætte stemningen i form af lyd og lys, og vigtigst selvfølgelig også at han/hun spiller den rigtige musik. Her får du tre gode råd i forbindelse med booking af DJ til brylluppet.

 

1. Lav en inspirationsliste med musik til DJ'en

Vi mennesker er vidt forskellige, og deraf kommer også vidt forskellig smag i musik. For at du ikke ender med en DJ der spiller 80'er musik hvis I er til Heavy Rock, eller en der spiller Rasmus Seebach hvis I er til Beatles, er det en god idé at lave en liste med inspirationsmusik til DJ'en. Selvfølgelig er det meningen at DJ'en skal læse dansegulvet undervejs, men for at have det bedste udgangspunkt kan det være rart for både DJ og jer, at han/hun ved lidt om jeres musikstil og hvilken slags fest i drømmer om. Aftal eventuelt også med DJ'en at i kan have en telefonsamtale inden festen, hvor i lige får talt ønskerne og ideerne for aftenen igennem, så alle forventninger er afstemt.

 

2. Vil i have DJ hele aftenen, eller måske en guitarist eller pianist under middagen?

Overvej i god tid hvordan aftenens program skal sammensættes. Ønsker I mobildiskotek hele aftenen fra gæsternes ankomst, eller skal der måske være en livemusiker der eksempelvis spiller piano, saxofon eller guitar under middagen? Eller ønsker i måske at DJ'en spiller stille musik under middagen? I tilfælde af at i kun ønsker DJ til dans efter maden, kan det være en god idé at booke ham/hende til at begynde at spille omkring kl. 23. Der er ofte mange retter og mange indslag til bryllupper, derfor trækker det ofte lidt ud, og der er ingen grund til at betale for en DJ der blot dukker op midt i maden.

 

3. Overvej lyssætning

Gør jer gerne nogle tanker om hvilken stemning i ønsker, og hvordan dette kan opnås, også i forhold til den location brylluppet skal foregå i. Dæmpet belysning i kombination med uplights der står og lyser op langs væggen eller andre flader kan give en meget elegant og romantisk stemning. Sættes disse til at lyse i en hidsig farve kan det modsat skabe en flot setting om et festligt dansegulv. Derudover er det også en god idé at undersøge hvorvidt DJ'en har lyseffekter og eventuelt en spejlkugle med, da dette virkelig sætter rammen om dansegulvet, så dine gæster ved at nu er det tid til dans og sjov.