Når kendisser møder sportsstjerner


Hollywood er hovedstaden for kendisægteskaber, som man kan læse om i de forskellige sladderblade hver uge. 

Egentlig er Los Angeles bydelen forholdsvis lille, og derfor er det nemt for filmstjerner og fodboldspillere at rende ind i hinanden ved et tilfælde.

I denne artikel vil vi tage et kig på de mest berømte kendis-sports par igennem tiderne. Hvis du vil læse mere om de forskellige superatleter og sidste oddsene , kan du også smutte forbi bet365. 

 beckhams.jpg

Foto: Catatan Bola - Flickr Creative Commons

 

David og Victoria Beckham

Posh og Becks mødte tilbage i 90erne, dengang hvor David stadig spillede for storklubber som Man United og Real Madrid, mens Victoria var med i den verdensberømte Spice Girls gruppe.   

De blev gift i 1999, og har været et af de hotteste kendispar lige siden! Siden ægteskabet har parret fået 4 børn sammen.

 

Tom Brady and Gisele Bündchen 

Den brasilianske supermodel og NFL quarterback'en sagde ja til hinanden tilbage i 2009, og har siden da fået 2 børn, Benjamin og Vivian. 

Inden Brady og Bündchen mødtes, var New England Patriots spilleren gift med skuespillerinde Bridget Moynahan. 

 

Eva Longoria og Tony Parker 

Den desperate husmor og NBA spilleren blev gift tilbage i 2007 og blev hurtigt årets "it" par. Dog blev de to skilt igen allerede fire år efter, i 2011. 

 

Kerry Washington og Nnamdi Asomugha

Den smukke skuespillerinde og den forhenværende NFL spiller Asomugha begyndte at date hinanden tilbage i 2012, og blev efterfølgende gift i juni 2013.

I april 2014 fik parret en lille pige. 

 

Shakira og Gerard Piqué

Den latinske sang- og dansedronning har været i et officielt forhold med Barcelona spiller Piqué siden 2011. De to mødte hinanden året før, under indspilningen til VM 2010 hittet "Waka Waka".

Parret er (endnu) ikke gift, men har siden offentliggørelsen af deres forhold fået to børn, Milan i 2013 og Sasha i 2015. 

 

Francesco Totti og Ilaria Blasi

Totti er en af Italiens bedste fodboldspillere, mens Ilaria Blasi er model og tidligere showgirl for det populære italienske hitshow Le Iene (på dansk Hyænerne).

Parret blev gift tilbage i 2005 og har siden da fået to børn, Cristian i 2005 og Chanel i 2006. 

Kendisparret er også kendt under kælenavnet "The Italian Beckhams".

 

Nicklas Bendtner og Caroline Fleming

Den danske fodboldstjerne og den forhenværende baronesse var sammen i en række år og fik i 2010 sammen drengen Nicholas. 

Året efter gik parret dog fra hinanden, og siden da har Bendtner blandt andet datet skuespillerinden Julie Zangenberg. 

 

Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger

F1 køreren og Pussycat Doll sangerinden begyndte at date tilbage i 2007, og har siden da været on/off i deres forhold. 

Tilbage i februar 2015 gik de fra hinanden endnu engang, men måske er det kun et spørgsmål om tid, inden parret finder sammen endnu engang.

 

Cristiano Ronaldo og diverse modeller 

Portugisiske Ronaldo har knust mange pigehjerter igennem tiderne med sit flotte og charmerende ydre.

Han har haft forhold med flere forskellige modeller, blandt andet Gemma Atkinson og senest den russiske supermodel Irina Shayk, med hvem han var sammen indtil januar 2015.