Fotograf til bryllup


Brylluppet er et af livet helt store øjeblikke. Derfor er der god grund til at fange øjeblikket og sikre nogle gode minder resten af livet. Det kræver en dygtig fotograf til bryllup.

Min onkel fotograferer i fritiden, kan vi ikke bruge ham? Sådan tænker mange, men husk at fotografering handler om timing og evnen til at 'se' et motiv. Og det er et håndværk der kræver mange års øvelse og erfaring. Derfor bør man overveje en professionel fotograf til bryllup. Hvem skal man så vælge? Se et udvalg af landets dygtigste fotografer her: Bryllup.dk/fotograf-bryllup/

Smag og behag

Som alt andet er det jo et spørgsmål om smag. Så start med at se en masse bryllupsbilleder, og find ud af, hvilken stil I kan lide. Bryllup.dk har et wedboard, hvor man kan se eksempler på 1000'vis af bryllupsbilleder, og man kan også se, hvem der har fotograferet billederne. Tjek det her www.bryllup.dk/billeder/fotografer/

Hvad koster en fotograf til jeres bryllup?

Priserne på en fotograf varierer naturligvis, men forvent at fotografen koster imellem 5.000 kr og 8.000 kr. Den bedste måde at opnå en god pris er ved at være i god tid, så I kan indhente tilbud fra mange forskellige bryllupsfotografer.

Bryllupsfoto

Når I snakker med fotografen, er det vigtigt at I finder ud af, hvor mange billeder vedkommende leverer, hvilke rettigheder I har overbillederne og hvilke formater I får af fotografen.