Foto-app til bryllupper


De seneste 40 år har mange brugt at lægge engangskameraer ud på borderne, når de ønskede at forevige deres store dag. Efterfølgende skulle brudeparret så fremkalde alle billederne - måske blot for at konstatere, at de fleste billeder var af elendig kvalitet eller underbelyste. Nu er der endelig kommet et lidt mere moderne alternativ.

Alle har en smartphone

Ifølge mx.dk har 3 ud af 4 danskere en smartphone. Dermed har de fleste også et kamera ved hånden - og vel og mærke et kamera der er bedre end et engangskamera. Og faktisk ikke bare et kamera, men også et videokamera! Så intet er mere indlysene end at udnytte det det til at fange de unikke øjeblikke til brylluppet - og det er præcis hvad Bryllup.dks nye app gør!

Læs mere om app'en her: http://bryllup.dk/fotoapp/

Video og billeder lige ved hånden

App'en sørger for at alle gæsterne nemt kan optage billeder og video, og at brudeparret får disse uden at skulle bøvle med usb nøgler og emails der ikke kommer frem fordi filerne fylder for meget. 

Brudeparret får det hele efter festen

Når brylluppet er ovre, kan brudeparret med et par klik downloade alle billeder og videoer i højeste kvalitet. Gæsterne kan også downloade alle billeder og videoer, men det koster dog 18 kr., altså det samme som det koster at fremkalde 3-5 billeder.

Findes der alternativer?

Vi har undersøgt markedet, og der findes alternativer i USA. Men disse er ikke oversat ordentligt til dansk. Desuden er der, i de tilfælde vi kunne finde, begrænsninger ift. hvor meget video man kan uploade. Derfor synes vi Bryllup.dks app er en simpel og billig måde at få en app. de ikke giver begrænsninger, men derimod gør det enkelt at udveksle billeder imellem gæster og brudepar.

Hvis du kender andre gode apps, må du endelig skrive til os.