Bryllupsplanlægning 2014


Så er det blevet januar, hvilket for mange mennesker betyder fitnesscentre og gråt vejr. Men for kommende brude betyder det, at det er tid til bryllupsplanlægning.

Det ser ud til at sidste års trend m. DIY bliver endnu større i år. Ikke alene sparer man (måske) penge, men man får også et mere personlingt bryllup. Der ligger utallige DIY videoer på youtube, så det er bare med at komme igang. 

Det kan virke uoverskueligt, når man skal igang med forberedelserne, men fortvivl ikke. Der findes en del gode værktøjer til planlægningen. Dels kan man finde online huskelister og budgetværktøjer. Så på Bryllup.dk eller andre af de danske bryllupssites.

På bryllup.dk har de også netop lanceret en sjov planlægningkonkurrence, hvor man lige nu kan vinde et gavekort på 10.000 kr. til en brudekjole. Det ville da ikke være en dårlig start på planlægningen:-) Læs mere her http://bryllup.dk/bryllupsplanlagning/

En anden sjov tendens i 2014 er, at man nemmere end nogensinde, kan bestille ting og sager hjem fra nettet. Så prøv at kigge på ETSY der har masser af sjove bryllupsting.

God bryllupsplanlægning til jer allesammen!