Bordkort til jeres bryllup


Hver en detalje til jeres bryllup skal planlægges, og I skal have en holdning til det hele. Også til bordkortene. Det er her, jeres gæster bliver budt velkommen ved det bord, de skal sidde, så også her kan I sætte jeres personlige præg. I kan vælge at købe dem hos et kopifirma eller fotofirma, hvor I kan gå ind og se de forskellige muligheder for bordkort med print eller foto. Måske vil I have et billede af jer selv på bordkortet, eller måske ønsker I et blomster- eller hjertemotiv. Mulighederne er mange.

Lav dem selv

I kan også vælge at lave bordkortene selv. Hvis en af jer, eller en I kender, er kreative, kan I kreere jeres bordkort, så de bliver helt, som I ønsker. Det kan for eksempel være at klipper hjerter ud i karton og skrive navnet på med en tusch i sølv eller guld. Man kan også sy pailletter eller perler på karton, og så kan man sørge for, at indbydelserne kommer til at se ud på samme måde. På den måde er der en rød tråd i jeres indbydelser og bordkort.

En tur på stranden

En eftermiddag kan I gå en tur på stranden og samle sten, som I kan bruge til bordkort. På dem kan I skrive gæsternes navne. Den slags bordkort passer til et bryllup ved vandet, og de har et personligt udtryk. Er man til træ, kan man snitte bordkort i den type træ, man ønsker, og skrive navnene derpå. I det hele taget er det en god idé at bruge naturen og finde ideer der, hvis det er den stil, brylluppet holdes i.

Spis dit bordkort

Man kan også få bordkort i chokolade, som gæsterne kan spise til kaffen. Et hjerte i chokolade med navn på, bliver mange glade for, fordi det er overraskende og smager godt. Småkager kan man også bage dagen før og med glasur skrive navnene. Det kræver lidt mere, men måske vil mor eller svigermor hjælpe. En god idé er det, at bordkortene matcher brudebuket og bordpynt - med mindre man er den type, der slet ikke bryder sig om, at det hele er for pænt og nydeligt.

Få en gratis prøve

Vælger I at købe jeres bordkort færdige, er der hos flere firmaer mulighed for, at man kan bestille en gratis prøve for at se, om det nu også er det helt rigtige bordkort. Hvis man kun ser det på internettet, kan det være svært at se kvaliteten. Er der en kopiforretning eller en fotoforretning i nærheden af jer, er det en mulighed at gå ind og se deres udvalg.

Der er masser af muligheder, når det glæder bordkort. Find jeres stil og vælg efter ønsker og budget. Vil I lave jeres bordkort selv, er det bare om at være kreative - mulighederne er mange. Er I til det helt enkle, er et hvidt kort med jeres håndskrift den letteste løsning, og det kan sagtens blive fint. Eller I kan klistre et lille, rødt hjerte på - dem kan man købe alle steder.