Bryllupsinvitationer til den store dag


Indbydelsen til familie og venner er vigtig, for det er der, I melder ud til folk, hvordan jeres bryllup skal være. Invitationen kan være hjemmelavet eller færdigkøbt, og den kan være humoristisk, enkel eller pompøs og romantisk. Det er helt op til jer.
Vælger I at kreere jeres invitationer selv, er det bare med at komme ned i en hobby forretning og se alle de muligheder, de har. For eksempel kan man sy perler på karton, man kan klippe figurer ud og klistre på, det kan være en bryllupsinvitation med monogram, eller billeder af parret kan pryde indbydelsen.

Design selv indbydelsen

I kan selv designe jeres monogram og få det på indbydelser og eventuelle bordkord til bryllupsfesten. Er I mere til det knap så pompøse, kan I sende en invitation ud med hjerter på. Det signalerer kærlighed og kan gøres helt enkelt. En mulighed er også at finde en grafiker, der kan designe jeres invitationer, så de bliver helt, som I ønsker jer. Bagefter kan I selv gå ind i et kopicenter og printe dem i det antal, I skal bruge.
I hobby forretninger kan I købe alle slags papir, perler og meget mere, hvis I selv vil være kreative.

Flotte -invitationer

Køb dem

Orker I det ikke selv at lave jeres invitationer, eller er I ikke gode til den slags, kan man købe mange smukke, færdige invitationer. På internettet er der et hav af forslag, og I kan i ro og mag sætte jer ned og søge på netop den stil, I ønsker. Søg på invitationer, bryllupsinvitationer eller indbydelser, og der vil komme mange muligheder, I kan vælge imellem.

Vigtigt er det, at I er enige om, hvordan jeres bryllupsinvitationer skal se ud. Ønsker gommen en slags og bruden en anden, er det vigtigt, at I finder en løsning, I begge bliver glade for. Så må I begge give jer lidt.

Her er en anden god mulighed for at få lavet nogle flotte og billige bryllupsinvitationer: http://fiverr.com/galaxyavenue/wedding-invitations

Økonomi

Hvis I har sat et større beløb af til invitationer, er det lettest at købe færdige indbydelser, men hvis I vil spare på det punkt, er det en god idé at lave bryllupsinvitationerne selv. På computeren kan man finde mange forskellige skrifttyper, og I kan også finde billeder, I kan sætte ind. Måske kender I en god ven eller et familiemedlem, som er god til den slags og kan hjælpe, hvis I ikke selv er mestre til det.

Tre måneder før

Bryllupsinvitationer skal sendes ud cirka tre måneder før brylluppet, hvis I skal være sikre på, at alle kan komme. Mange sender også en mail eller sms ud endnu længere før, for at fortælle folk, at de skal sætte kryds i kalenderen. På den måde kan I være endnu mere sikre på, at alle jeres venner og jeres familie kan komme.

Invitationerne er det første, jeres gæster mærker til jeres bryllup. Med dem signalerer I, hvad det er for et bryllup, I ønsker at holde. Og når jeres gæster modtager indbydelsen, kan I være sikre på, at de begynder at glæde sig. God fornøjelse med at finde den helt rigtige invitation.