Hvad det vil sige at tabe sig før brylluppet


Med alle raserianfaldene under forberedelserne af dit kommende bryllup, er det svært at pleje sig selv. At skulle finde måder til at tabe de ekstra kilo på er en anden stressfaktor. Du ønsker at se fantastisk ud på den helt specielle dag i dit liv og resten af livet frem for din elskede for at virke attraktiv for ham i resten af det liv, du ønsker at tilbringe sammen med din ham. Panik er den første reaktion ved tanken om en vægttabsplan for dit bryllup. Du er nødt til at gøre præcis det modsatte af det. Ja, bare slappe af. Planlægning af jeres bryllup skal være en værdsat oplevelse for dig og ikke ødelægges af en anspændt og panisk reaktion. Angst kommer ikke til at hjælpe dig med at tabe dig alligevel. Bevar roen og planlæg omhyggeligt. At gå på lyndiæt eller sulte dig selv kommer ikke til at hjælpe dig med at tabe den ekstra vægt alligevel.

Tænk på de positive virkninger af brylluppet, og dit arbejde vil være meget nemmere. Ligesom 'det vil være den bedste dag i dit liv ', 'du vil snart blive forenet med din elskede ved denne guddommelige ceremoni '. Tænk aldrig på de negative aspekter, der kunne ske som "hvad nu hvis brudekjolen ikke passer mig? '. At tænke positivt er den bedste måde, du kan gøre tingene på. Opskriften ligger i dig, tro på dig selv og du vil gøre det!

Så den bedste måde at gøre det på er ved at vælge en realistisk plan, forblive positiv og holde dig væk fra sultende lyndiæter og negativ tanker.