Det perfekte strandbryllup


Hvis du drømmer om at holde et strandbryllup, skal du være sikker på, at hele dit bryllupstema matcher til et strandbryllup. Der er mange ting, der hører sig til ved et strandbryllup, som for eksempel muslingeskaller som dekoration. Strandtemaet skal afspejles i hele dit bryllup, en god idé er at afspejle temaet i invitationen og dekorationer og ikke mindst bryllupssouvenirs.

Stearinlys og duftende sæbe, er nogle af de ting der vil få dine gæster til at fornemme strandtemaer. Du kan også bruge fisk, muslingeskaller eller måske lave et miniakvarium. Du kan pynte chokolader og stearinlys med strandtryk. Billedrammer med undervandsmotiver kunne være godt som invitation. Du kan også bruge bordskånere i mat glas med muslingeskaller eller forstenede søstjerner. Øloplukkere og cocktailglas kan også pyntes med eksotiske muslingeskaller eller søstjerner. Du kan også få bordkort specielt designet til strandbryllupper, der er formet som muslingeskaller med et fint tryk.

Det er også en god ide med bryllupssouvenirs, som kan være nogle af ovennævnte ting, eller måske en lille skattekiste? Magneter med strandbilleder er også en perfekt billig løsning til en bryllupssouvenir med strandtema. Du kan også overveje et duftlys, som dufter af strand og sommer.

For at gøre dit bryllup til det perfekte strandbryllup, er det vigtigt, at du har tilbehør til dit bryllup, der understreger temaet, og gør dit bryllup ekstra personligt og mindeværdigt.